Lokalne volitve 2014 v Ajdovskih novicah

datum: 10.09.2014
kategorija: Obvestila

Lokalne volitve 2014 bomo zabeležili tudi v Ajdovskih novicah – tako v redni številki, ki z manjšim zamikom izide 19. septembra, kot v izredni številki, ta bo izšla 30. septembra. Organizatorji volilnih kampanj, ki želite predstaviti svoje kandidate in programe, bodite pozorni na roke, določene v Pravilih za izrabo časopisnega prostora v Ajdovskih novicah.

V redni številki Ajdovskih novic, ki izide v petek, 19. septembra, bo Občina Ajdovščina objavila seznam vseh kandidatov na lokalnih volitvah 2014, ki se  v naši občini potegujejo za mesto župana, občinskega svetnika ali svetnika krajevne skupnosti.

Konec septembra pa bo izšla izredna številka Ajdovskih novic, namenjena predstavitvi kandidatov na Lokalnih volitvah 2014 in njihovih programov. Organizatorje volilnih kampanj opozarjamo, da se je potrebno držati rokov, določenih v Pravilih za izrabo časopisnega prostora. Zadnji rok za oddajo naročila za oglas v izredni številki Ajdovskih novic je 18. september 2014.

Podrobnosti si preberite v Pravilih, objavljena so v rubriki Ajdovske novice, spodaj pa vam pripenjamo tudi pdf. dokument, ali pa za dodatne informacije kontaktirajte odgovorno urednico glasila, Sando Hain, 05/36 59 155, sanda.hain@ajdovscina.si.

Lokalne volitve 2014 - pravila in cenik oglaševanja v Ajdovskih novicah