TVU 2023 v Ajdovščini

datum: 13.05.2023
kategorija: Novice

Z včerajšnjo slovesnostjo v Ajdovščini so se pričeli Tedni vseživljenjskega učenja 2023, ki bodo vse tja do sredine junija ponudili okoli 8.000 različnih dogodkov 39 koordinatorjev. Tudi v Ajdovščini se obeta bogato dogajanje, napovedanih je skoraj štiri ducate vsakovrstnih prireditev. Osrednji dogodek bo Parada učenja, 24. maja.

tSeznam vseh prireditev, ki se bodo v Ajdovščini odvile v okviru Tednov vseživljenjskega učenja 2023, najdete na tej povezavi. V naboru so kulturno-umetniški dogodki in delavnice za različne starostne skupine. Veliko dogodkov je vezanih na zdravo življenje, tako iz področja športa in prehrane kot tudi o splošnem dobrem počutju in nasveti za krepitev duševnega zdravja. Potekale bodo predstavitve programov (Mladost na burji, PUM-o, hiša Malorca …) in društev (Folklorna skupina Društva Most, Društvo Norma 7 …). Z različnimi vsebinami bo Tedne vseživljenjskega učenja v Ajdovščini polnilo veliko različnih društev in ustanov, tudi Eko sklad na primer, ki bo v tem obdobju ponujal predvsem veliko dobrih nasvetov za izgradnjo malih sončnih elektrarn, ali Zdravstveni dom Ajdovščina, Center za krepitev zdravja, ki se v letošnji projekt vključuje z različnimi preventivnimi aktivnostmi, meritvami, testiranji … TVU 2023 bo v Ajdovščini dosegel vrhunec 24. maja, ko se bodo na Paradi učenja predstavile vse sodelujoče ustanove in društva.

Izkoristite ponujene možnosti in si pridobite nove izkušnje, znanja, spretnosti na dogodkih v Tednih vseživljenjskega učenja.