Občina Ajdovščina z novim razpisom

datum: 19.12.2022
kategorija: Novice

Še pred koncem leta je Občina Ajdovščina objavila nov razpis – Javni razpis za sofinanciranje počitniškega varstva, namenjen je izvajanju počitniškega varstva otrok in mladostnikov v času počitnic. Razpis je novost, saj ga Občina razpisuje prvič – vse z namenom čim bolj kvalitetne ponudbe počitniškega varstva v času šolskih počitnic. Odprt je tudi Javni razpis za sofinanciranje zaposlitev v nevladnih organizacijah, ne spreglejte!

Namen Javnega razpisa za sofinanciranje počitniškega varstva otrok v občini Ajdovščina je otrokom in mladostnikom omogočiti varno, kakovostno, ustvarjalno in aktivno preživljanje prostega časa ter jih seznaniti z raznovrstnimi dejavnostmi s področja športa, kulture in umetnosti, naravoslovja, podjetništva ali jezikovnih tečajev. Namenjen je društvom in pravnim osebam, ki ponujajo počitniško varstvo otrok in mladostnikov v času vse počitnic, z izjemo prvomajskih in božično-novoletnih. Program se sofinancirana v višini 400 evrov na termin. Čas za prijavo na razpis je 6. januar. Podrobnosti razpisa na tej povezavi.

 

Prav tako je odprt Javni razpis za sofinanciranje zaposlitev v nevladnih organizacijah za leti 2023 in 2024. Namen razpisa je spodbujanje razvoja zaposlitvenih programov in novih delovnih mest v sodelovanju lokalne skupnost in izvajalcev z namenom boljše učinkovitosti delovanja izvajalcev in hkrati zmanjševanje brezposelnosti na območju občine Ajdovščina. Preverite pogoje razpisa na tej povezavi