Jesenske počitnice - bogata ponudba za aktivne in ustvarjalne počitnice

datum: 21.10.2014
kategorija: Obvestila

Komaj dobro so se šolarji navadili na jutranje vstajanje, že so tu jesenske počitnice. Ponudba za aktivno preživljanje počitniških dni je bogata, tako da boste starši v teh dneh lahko brez skrbi, ali pa boste uživali skupaj s svojimi nadobudneži. V nadaljevanju vam ponujamo nekaj možnosti.

Zavod za šport Ajdovščina je v času počitnic prilagodil urnik in ceno pokritega bazena v Športnem centru Ajdovščina. Od 27. do 31. oktobra bo bazen odprt tudi med 10. in 14. uro - v tem času bo cena vstopnice za bazen 2,5 evra in bo enaka za vse generacije uporabnikov. Hkrati bodo v tem času delovale tudi lepo urejene savne.

Več informacij pa na spletišču Zavoda za šport Ajdovščina

MDPM Ajdovščina in MC Ajdovščina se skupaj pripravljata na prihodnji prosti teden. Obljubljajo program, ki bo zagotovo pregnal dolgčas, namenjen pa je predvsem najmlajšim. Organizirano bo celodnevno varstvo otrok, od 7. do 16. ure - obvezna predhodna najava! (otrokom bo na voljo tudi prehrana - zajtrk, kosilo in malica po ceni 5 evrov na dan, ali pa zgolj kosilo za 3,5 evra na dan).

Otroci bodo v MC-ju ustvarjalno in dobrodelno preživeli čas - izdelovali bodo sceno za humanitarni koncert, pomagala jim bo mentorica Silva Copič. Po kosilu pa zanimive in atratktivne delavnice pripravlja MC.

Več informacij, kontatki in prijavnice najdete:

na spletni strani MC Hiše mladih

na spletni strani MDPM Ajdovščina.

Pa vesele naj bodo počitnice!