ZKD Ajdovščina vabi k vpisu v gledališke abonmaje 2014 - 2015

datum: 29.09.2014
kategorija: Obvestila

Tudi v sezoni od jeseni 2014 do pomladi 2015 bo ZKD Ajdovščina v vaše domove prinesla gledališki abonma za odrasle, ki bo vseboval šest predstav. Najmlajšim bosta kot vedno namenjena kar dva abonmaja s po petimi predstavami, ki se bodo zvrstile ob sobotah do meseca marca.

Gledališki abonma

Pričeli bomo v soboto 25. oktobra z obiskom SNG Nova Gorica in ogledom predstave »Timon atenski«, nadaljevali v domači dvorani s predstavo »Igre je konec v izvedbi gledališča Loški oder iz Škofje Loke, obiskali gledališče v Ljubljani, zopet doma s Šentjakobskim gledališče in gledališčem Toneta Čufarja z Jesenic, vse do meseca aprila, ko bomo sezono kot je v navadi, zaključili z nagrajeno predstavo Primorskih srečanj amaterskih gledališč.

Ostržek in Škratek

Najmlajšim bosta kot vedno namenjena kar dva abonmaja s po petimi predstavami, ki se bodo zvrstile ob sobotah do meseca marca.

Ostržkov in Škratkov abonma bosta tako razveseljevala najmlajše iz vrtcev pa do konca prve triade osnovnih šol. Z otroci so seveda vabljeni tudi starši.

Obvestila in programi otroških abonmajev je že mogoče dobiti v vseh šolah in vrtcih v občinah občin Ajdovščina in Vipava. Želimo si dobrega odziva otrok (in staršev), veseli nas, da je zanimanje za gledališki abonma iz leta v leto  večje.

Želimo si, da bi letošnjo sezono prav z vsako predstavo napolnili Dvorano prve slovenske vlade, saj smo pripravili predstave različnih žanrov in gledališč.

Cena otroških abonmajev in abonmaja za odrasle ostaja nespremenjena.

Za dodatne informacije se obrnite na Marjana Krpana: gsm (041) 754-753 // e-naslov marjan.krpan@gmail.com