Mladinski svet Slovenije objavil natečaj Prostovoljec leta 2013

datum: 03.03.2014
kategorija: Obvestila

Evropski prostovoljci na izmenjavi v Sloveniji

Mladinski svet Slovenije letos dvanajstič zapored razpisuje natečaj, s katerim bo izbiral najboljše prostovoljke, prostovoljce in projekte minulega leta, zato vabi ustanove in posameznike, da prijavijo svoje prostovoljce in prostovoljske projekte v natečaj.

Po izteku natečaja bo MSS podelili nazive Naj prostovoljka in Naj prostovoljec v treh starostnih kategorijah (do 19, 20 – 30 in nad 30 let), Naj mladinski voditelj oz. voditeljica, Naj prostovoljski projekt ter Naj mladinski projekt. 

Rok za oddajo prijavnic je 11. april 2014. 

Podrobne informacije in prijavnice za sodelovanje v natečaju najdete na spletni strani Mladinskega sveta Slovenije - kliknite na dirketno povezavo.

Mladinski svet Slovenije pa še sporoča:

NE POZABITE!: Promocija prostovoljskega dela (in ne tekmovanje!) je ključni namen natečaja in z njim lahko pomagamo pohvaliti in vzpodbuditi prostovoljstvo tudi pri vas, v vaši organizaciji. Izbrani najboljši prostovoljci in projekti bodo prejeli priznanja in nagrade, ki jih bodo prispevali donatorji in bodo predvsem simbolične narave. Priznanja za sodelovanju v natečaju bodo prejeli vsi prijavljeni prostovoljci in projekti.

Vprašanja in prijave naslovite na: prostovoljec@mss.si

Častni pokrovitelj projekta je predsednik RS Borut Pahor.