Sprejem olimpijke Polone Batagelj in udeležnca Toura Kristjana Korena v sredo, 1. avgusta 2012 ob 20. uri na Trgu 1. slovenske vlade v Ajdovščini

datum: 30.07.2012
kategorija: Obvestila

Čestitamo Poloni za lep uspeh na olimpijskih igrah in Kristjanu za trud na Touru ter vabimo na sprejem obeh športnikov v sredo, 1. avgusta ob 20. uri, na Trgu 1. slovenske vlade v Ajdovščini!

Polona Batagelj iz Gradišča nad Ajdovščino je prva slovenska kolesarka, ki se je udeležila olimpijskih iger. Na cestni kolesarski dirki je dosegla izvrsten uspeh – 22. mesto. V cilj je prikolesarila v glavnini, takoj za prvimi tremi ubežnicami. Stiskali smo pesti za Polono in se veselimo njenega uspeha.

Že pred dnevi pa smo stiskali pesti tudi za našega Kristjana Korena iz Budanj, kolesarja italijanskega kluba Liquigas, ki je na Touru garal za ekipnega favorita, le-ta je na koncu, tudi po Kristjanovi zaslugi, dosegel 2. mesto. Kristjan je odlično opravil svojo nalogo in ponosni smo nanj.

V sredo, 1. avgusta 2012 ob 20. uri, na Trgu 1. slovenske vlade v Ajdovščini Športna zveza Ajdovščina prireja sprejem za oba naša kolesarja. Poleg predsednika ŠZ Ajdovščina Miloša Popoviča bo gostoma osebno čestital tudi župan Občine Ajdovščina Marjan Poljšak. Prisotni bodo tudi mnogi uspešni domači športniki in športni funkcionarji. V programu pa se bodo predstavili atraktivni domači BMX kolesarji.

Vabimo vas, da skupaj s športnikoma proslavimo njune uspehe in jima zaželimo še lepo športno prihodnost.

Športna zveza Ajdovščina