Kmečka tržnica v Ajdovščini - prijave do 5. junija!

datum: 28.05.2012
kategorija: Obvestila

V soboto, 9. junija 2012, bo na Trgu 1. slovenske vlade v Ajdovščini potekala že 3. redna mesečna kmečka tržnica. Število stojnic je omejeno - rezervacije sprejemajo na TIC Ajdovščina do torka, 5. junija!

Tretja sobota v mesecu juniju se bliža, z njo pa tudi redna mesečna kmečka tržnica na Trgu 1. slovenske vlade v Ajdovščini. Organizator tržnic je Občina Ajdovščina, ki želi domače podeželje približati domačinom, najti vez med domačimi pridelovalci in njim najbližjimi potrošniki. Obiskovalcem tržnice pa je namenjena tudi redna svetovalnica, na naslednji tržnici, ki bo potekala 9. junija, bo nasvete o uporabi fitofarmacevtskih sredstev delila Helena, dipl. inž. agronomije, iz trgovine Gramint d.o.o. z Dobravelj.

Vabilo k sodelovanju:
Vabimo vse kmetovalce in rokodelce, da svoje pridelke in izdelke ponudite na prodaj na kmečki tržnici na Trgu 1. slovenske vlade v Ajdovščini v soboto, 9. junija 2012.
Cena najema stojnice je 6 € z DDV-jem, stojnico pa si čim prej rezervirajte pri Sonji ali Eriki, 05/36 59 140, tic.ajdovscina@siol.net ali se oglasite na TIC Ajdovščina v pritličju Mladinskega centra in hotela Ajdovščina v Palah. Prijave zbiramo do torka, 5. junija 2012. Število stojnic je omejeno!

Povezane vsebine:

Fotozgodba iz aprilske kmečke tržnice v Ajdovščini