Koledar dogodkov

Dogodek: Larin abonma: V dvoje - Nuška Drašček in Marko Hatlak

Datum: 19.04.2024
Ura: 19:30

Kraj: Ajdovščina
Lokacija: Dvorana prve slovenske vlade Ajdovščina

Organizator: Libertart

Larin abonma plakat.jpg

Nuška Drašček, ena najkakovostnejših pevk pri nas, že vrsto let navdušuje občinstvo s svojim glasom, odrsko prisotnostjo ter izredno širokim repertoarjem, ki sega vse od opere do jazza, bluesa, popa, gospela, muzikala in šansona. V takšnem soočenju različnih glasbenih žanrov je pri nas edinstvena. V zadnjih letih se predstavlja na domačih in tujih opernih odrih z
virtuoznimi opernimi vlogami in na drugi strani na mnogih koncertih s kakovostnimi programi popularne glasbe. Tokrat je združila moči z vsestranskim in polnokrvnim glasbenikom, harmonikarjem Markom Hatlakom. Hatlak, ki je na koncertnih odrih kot solist in komorni glasbenik prisoten že dobrih 20 let, je prav tako poznan po svojem širokem repertoarju, ki sega od baročne klasične glasbe pa vse do tanga in glasb sveta. V zadnjem času je aktiven tudi kot avtor in pevec v skupini Marko Hatlak BAND, ki izvaja Fusion, Funk, Latino in Rock. Marko Hatlak je študiral koncertno harmoniko v Weimarju in Würzburgu in opravil podiplomski študij pri prof.Stefanu Hussongu. 
V skrbno oblikovanem programu, ki sta ga glasbenika poimenovala »V dvoje«, nam bosta v akustični različici predstavila svoj izbor najlepših melodij - od šansonov, tangov, zarzuel, pa vse do popevk, avtorskih skladb in opernih arij.

Vstopnice za izven: Eventim 

  Vstopnice www.eventim.si/si/vstopnice/v-dvoje-ajdovscina-dvorana-prve-slovenske-vlade-637819/event.html