Koledar dogodkov

Dogodek: Neon glow party za premlade

Datum: 01.03.2024
Ura: 18:00

Kraj: Ajdovščina
Lokacija: MKC Hiša mladih Ajdovščina

Organizator: MKC Hiša mladih

NEON GLOW PARTY ZA PREMLADE .pngEkipca mladih je zopet staknila glave skupaj in tu je ponovno vabilo za mladostnike (12-16 let), da zažurajo z nami v varnem okolju Hiše mladih, tokrat na Neon glow partiju

Neon glow party bo v petek, 1. marca  2024, ob 18. uri, v Hiši mladih (bivši bar). Žur je namenjen izključno učencem zadnjega triletja ter dijakom prvega letnika lokalnih šol. Mladim bo na voljo brezalkoholna pijača in nekaj malega prigrizkov.
Za super vzdušje bodo poskrbeli fantje iz rock benda Dack Janiel's.

Dress code: NEON

Vstop je prost.

Za dogodek so obvezne prijave prek povezave https://forms.gle/4FEHFs67KdgmHodk7. Brez prijavnice mladostnikom žal ne bomo dovolili na zabavo.  

Projekt MATINEJE - ZABAVE ZA preMLADE je nastal na pobudo mlad(oletn)ih deklet, ki so si zaželele sprostitve, plesa in glasbe v družbi sovrstnikov. Izhajale so iz dejstva, da se mladi med seboj premalo družijo, saj je glavna prostočasna dejavnost sovrstnikov "visenje na telefonu". 
Zakaj matineje? Mladi odgovarjajo:

ker se premalo družimo  ker si zaslužimo sprostitve in zabave  ker želimo ustvarjati neprecenljive spomine na najstniška leta  ker smo premladi, da bi lahko obiskovali žure za velike