Koledar dogodkov

Dogodek: Komedija: Avdicija, ekipa 2, Špas teater

Datum: 13.02.2024
Ura: 20:00

Kraj: Ajdovščina
Lokacija: Dvorana prve slovenske vlade Ajdovščina

Organizator: Špas teater

AVDICIJA_23_novi_benerji6.jpgNajpopularnejši tv igralci tudi na odru Špas teatra! Tokrat na Avdiciji....

Stroga komisija bo na igralsko Akademijo sprejela samo največje talente. Nadobudni študentje, sami virtuozi improvizacije, med katerimi so tudi talentirano netalentirani, se ji bodo predstavili v najboljši luči. Zapletali in odpletali se bodo pred igralskimi izzivi. Razgalili se bodo do vseh svojih napak in pomanjkljivosti. Nimajo kaj, gredo na vse ali nič. Stojijo tik pred veliko priložnostjo, ki jim bo odprla vrata igralskega poklica in zvezdniške kariere! Česa vsega ne bodo naredili, da bi jim uspelo! Iznašli bodo še tisto, kar v gledališču sploh ne obstaja.

Njihovi nastopi na avdiciji so komični, zabavni, pa tudi tragični, iskreni, pompozno minimalistični, predvsem pa vsi zelo iznajdljivi in do konca smešni!    

Kandidati:

Franci Jereb: evropska zvezda filmov, specializiran za klasični žanr; Tonček Klinar: profesionalni sinček, stalno po bolnicah; Bogo Babič: prisrčen ljubitelj živali, vegeterjanec in ezoterik; Vasilij Kunc Onjegin: emotivni upodabljalec sanj, umetnik; Slavc: obrtnik in lastnik firme žganjekuha in varstvo otrok s.p. 

Igralci - ekipa 2

Miha Brajnik (lika Franci in Tonček)

Damir Leventić (lika Slavc in gospa)

Mario Ćulibrk (lik Bogo)

Jernej Kogovšek (lik Vasilij)

Profesor

Alojz Svete/ Dario Varga/ Jurij Zrnec