Koledar dogodkov

Dogodek: PRESTAVLJENO NA 16. MAJ: Ranko Babić: Kriza srednjih let

Datum: 14.03.2020
Ura: 20:00

Kraj: Ajdovščina
Lokacija: Dvorana prve slovenske vlade Ajdovščina

Organizator: I love teater

kriza srednjih let.jpg

Sporočamo vam, da je predstava Kriza srednjih let iz 14. 3. 2020 PRESTAVLJENA na 16. 5. 2020 ob 20:00.
Že kupljenih vstopnic ni potrebno zamenjati in veljajo za nov termin.

V kolikor se predstave na nadomestni datum ne bi mogli udeležiti, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili do 31. 3. 2020.
Spletne kupce prosimo, da se za več informacij obrnete na
info@eventim.si.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Želeli smo še, zdaj pa nas bo zadela: KRIZA SREDNJIH LET Po uspešnici Moška copata, ki je presegla kar nekaj rekordov, na gledališke odre prihaja nova avtobiografska komedija Ranka Babića: Kriza srednjih let.

Kriza srednjih let je hujša od pubertete! Ker stvari žal ne gredo več navzgor, ampak obratno! V predstavi bo Ranko z občinstvom zaupno delil izkušnje o tem, kako se sooča z krizo srednjih let, ki prej ali slej doleti vsakega moškega. In kako ta, hočeš-nočeš, vpliva na odnose z boljšo polovico.

Po prihodu drugega otroka v družino, selitvi in opazkah, da pri 38 letih ni več tako poskočen, agilen in fleksibilen kot je bil nekoč, je Ranko začel iskati hitre rešitve. Da bo le žena začela ponovno nositi tangice! Stisnil je tudi zobe, začel plesati salso in hodit na jogo za pare. In potem novo presenečenje. Je res iz leta v leto bolj podoben očetu in njegova draga svoji mami?!

Morda sta za vse to kriva otroštvo in vzgoja, morda pa so srednja leta samo pravi čas, da se poišče strokovna pomoč!

V novi nori komediji Kriza srednjih let bo Ranko prvič spregovoril tudi o tem, kako je na drugem otroku delal več kot tri leta, hodil na teste, štel kdaj so ovulacijski dnevi in prvič v življenju zavračal seks, ker se je, kot pravi, na trenutke počutil kot mašina za proizvodnjo spermijev. Ja, če to ni kriza?!

Naraven in super zabaven! Princ odrov in kralj domače dnevne sobe - Ranko Babić! Občinstvo si je želelo še in zdaj se vrača - v drugem delu Moške copate! Vse za smeh in ljubezen.

Vstopnice v predprodaji na Eventim prodajnih mestih (Petrol, Pošta, OMV, …).

Moška copata nosi laskavi naziv najdlje trajajoče hit komedije Špas teatra! Predstava-rekorderka beleži kar 380 ponovitev v več kot 100 mestih po Sloveniji, nasmejala pa je več kot 115.000 obiskovalcev. Mnogi so si jo ogledali tudi večkrat!