Poletni mladinski tabor v MC in hotelu Ajdovščina

datum: 04.06.2013
kategorija: Obvestila

Mladinski center in hotel Ajdovščina, v sodelovanju z zunanjimi partnerji, od 1. do 5. julija organizira 5- dnevna mladinska tabora (likovni in naravoslovni tabor), ki ju sestavljajo izobraževalne vsebine ter bogat animacijski program. Aktivnosti so organizirane tako, da udeleženci od 12. do 15. leta starosti na svežem zraku raziskujejo, spoznavajo in se učijo na podlagi praktičnih delavnic, hkrati pa v dobri družbi sovrstnikov aktivno in koristno preživljajo svoj prosti čas.

Oba tabora (tako likovni kot naravoslovni) sta ustvarjalne, poučne in hkrati zabavne narave in nudita enkratno priložnost za učenje praktičnih veščin v Ajdovščini in njeni okolici. Mladinski center Hiša mladih je le korak oddaljen od samega središča Ajdovščine in obkrožen s slikovito naravo, kar omogoča pestrost dogajanja. Cena tabora znaša 150 eur in zajema (program, nastanitev in polpenzion za 5 dni).

Več o likovnem taboru: Kreativno likovno izražanje na svežem zraku

Prijavnica - likovni tabor

Več o naravoslovnem taboru

Prijavnica - naravoslovni tabor

Več o programu taborov dobite na naših spletnih straneh www.mc-hisamladih.si in www.hostel-ajdovscina.si ali na telefonskih številkah (05) 368 93 83, 041 945 392