Ocenjevanje suhomesnatih izdelkov
datum: 15.03.2012
kategorija: Obvestila
Kmetijsko svetovalna služba Ajdovščina bo v okviru projekta Pridelajmo in predelajmo na kmetiji konec meseca organizirala ocenjevanje suhomesnatih izdelkov, pridelanih na našem območju. Ocenjevanje bo potekalo 26. in 29. marca 2012.
Predhodno smo že organizirali predavanje z naslovom: Predelava mesa v suhomesnate izdelke in priprava suhomesnatih izdelkov za ocenjevanje, z namenom opozoriti na kakšen način se lahko registriramo za predelavo mesa, pa tudi kako morajo biti izdelki pripravljeni na ocenjevanje.
Vsi, ki se ukvarjate z izdelavo suhomesnatih izdelkov, ste vabljeni, da se prijavite na ocenjevanje, z namenom dodatnega izobraževanja o predelavi suhomesnatih izdelkov, da odpravite morebitne pomanjkljivosti, ali pa se dokažete kot najboljši v predelavi mesa v suhomesnate izdelke ! Ocenjevali bomo salame in suhe klobase.
Ob prijavi napovejte s kakšnim izdelkom boste sodelovali, da vam bomo lahko poslali ustrezno prijavnico, kjer boste napisali ustrezno deklaracijo.
Na ocenjevanje, ki bo organizirano na dveh lokacijah in sicer na Slapu in na Brjah, se lahko prijavite na Kmetijski svetovalni službi Ajdovščina na tel. 05/36 71 070 – Marta Koruza, do srede 21. 3. 2012 do 15.00 ure.
Po ocenjevanju bomo imeli srečanje, kjer bomo zainteresiranim skozi razgovor utemeljili dosežene ocene, prav tako bo sledila objava rezultatov ocenjevanja.
V primeru, da je kdo zainteresiran za ocenjevanje mesnin, se lahko prijavi za poskusno ocenjevanje suhomesnatih izdelkov - LEPO VABLJENI!
Ocenjevanje je sestavni del projekta „Pridelajmo in predelajmo na kmetiji, ki je sofinanciran s sredstvi 4.osi Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja: LEADER preko LAS Zgornje Vipavske doline in Komenskega Krasa.
Pričakujemo vašo udeležbo in lep pozdrav !
Marta Koruza, vodja projekta
Vsi, ki se ukvarjate z izdelavo suhomesnatih izdelkov, ste vabljeni, da se prijavite na ocenjevanje, z namenom dodatnega izobraževanja o predelavi suhomesnatih izdelkov, da odpravite morebitne pomanjkljivosti, ali pa se dokažete kot najboljši v predelavi mesa v suhomesnate izdelke ! Ocenjevali bomo salame in suhe klobase.
Ob prijavi napovejte s kakšnim izdelkom boste sodelovali, da vam bomo lahko poslali ustrezno prijavnico, kjer boste napisali ustrezno deklaracijo.
Na ocenjevanje, ki bo organizirano na dveh lokacijah in sicer na Slapu in na Brjah, se lahko prijavite na Kmetijski svetovalni službi Ajdovščina na tel. 05/36 71 070 – Marta Koruza, do srede 21. 3. 2012 do 15.00 ure.
Po ocenjevanju bomo imeli srečanje, kjer bomo zainteresiranim skozi razgovor utemeljili dosežene ocene, prav tako bo sledila objava rezultatov ocenjevanja.
V primeru, da je kdo zainteresiran za ocenjevanje mesnin, se lahko prijavi za poskusno ocenjevanje suhomesnatih izdelkov - LEPO VABLJENI!
Ocenjevanje je sestavni del projekta „Pridelajmo in predelajmo na kmetiji, ki je sofinanciran s sredstvi 4.osi Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja: LEADER preko LAS Zgornje Vipavske doline in Komenskega Krasa.
Pričakujemo vašo udeležbo in lep pozdrav !
Marta Koruza, vodja projekta