Prvi počitniški teden je za nami

datum: 08.07.2013
kategorija: Obvestila

Tako živahnega začetka počitnic, kot letos, pa že dolgo ni bilo. Prvi termini Poletne športne šole, plesnega in nogometnega kampa so za nami. Udeležilo se jih je rekordnih 120 otrok!
Program sofinancirata Fundacija za šport in Občina Ajdovščina.

Poletje pa se je komaj dobro pričelo in kot vse kaže ga bo prav prijetno preživeti kar doma, v Ajdovščini. Domače organizacije in društva nam namreč ponujajo bogatih počitniških aktivnosti.

Na Letnem kopališču Ajdovščina bo še živahno, saj se tam zbirajo udeleženci različnih počitniških programov. Ob torkih in četrtkih zvečer, po zaprtju bazena, si lahko privoščite uro učenja plavanja ali pa prostega plavanja s Triatlon društvom. Ob sredah in petkih pa lahko na bazenu uživate pozno v noč, na nočnem kopanju.

Sredi mesta, v zavetju grajskega obzidja, je zaživelo igrišče na mivki. Postavilo ga je Rokometno društvo Mivka, ki vabi na rokomet, odbojko, nogomet, … ali pa zgolj na dobro zabavo na mivki. Igrišče lahko tudi najamete, tu bodo ob dopoldnevih potekale ustvarjalne delavnice MDPM, ob koncih tedna pa zanimive tekme. Program tega tedna.

Bogata je tudi ponudba prireditev – že ta konec tedna nas Gorjani vabijo na Dneve Gore, kjer bo nastopila dalmatinska klapa Kumpanji. Napovedi dogodkov so sproti zabeležene v koledarju dogodkov na naši spletni strani, ali pa na spletni strani ajdovskega TIC-a www.tic-ajdovscina.si.

Pri tako bogati ponudbi, ki je za povrh po večini brezplačna, nam tudi gospodarska kriza ne more pokvariti počitniškega razpoloženja. Uživajte poletje!