Razpisane Športne počitnice 2024

datum: 30.05.2024
kategorija: Novice

Nogometni kamp Olimp v bazenu :) ...

Zavod za šport Ajdovščina ima že odprte prijave za letošnje Športne počitnice 2024. Namenjene so otrokom, pa tudi upokojencem. Ponujajo kar 14 različnih športnih počitniških programov za otroke, plavalne tečaje, v Športnem centru Ajdovščina pa lahko otroci praznujejo tudi rojstne dneve.

Priljubljene športne počitnice na ajdovskem bazenu so že razpisane. 14 različnih programov vabi na preživljanje aktivnega in zabavnega počitniškega časa, za starše pa je to odlična možnost varstva njihovih otrok. Program je pester – plavanje, nogomet, ples, košarka, gimnastika, ritmična gimnastika, rokomet, gorsko kolesarstvo, triatlon, lokostrelstvo, poseben Cici poletni kamp pa je namenjen najmlajšim. Prvi počitniški teden bodo na bazenu najprej uživali upokojenci, v družbi kineziologov, fizioterapevtov in drugih strokovnih delavcev v športu. S 1. julijem pa se pričenjajo počitniški programi za otroke. Potekali bodo ob delavnikih med 6.30 in 16.00, vse do 9. avgusta.

Podrobnosti pa na spletni strani Zavoda za šport Ajdovščina, svetujemo tudi čimprejšnje prijave, saj se programi hitro polnijo.