Napovedana je 14. redna seja Občinskega sveta Občine Ajdovščina

datum: 13.05.2024
kategorija: Novice

Majska seja občinskega sveta bo v znamenju pravilnikov – o kulturnih dejavnostih, službenih najemnih stanovanj ter tudi o ohranjanju in spodbujanju razvoja kmetijstva in podeželja. V obravnavi bo tudi Letno poročilo KSD Ajdovščina in pa sklep o cenah programov Otroškega vrtca Ajdovščina.

14. redna seja Občinskega sveta Občine Ajdovščina bo potekala 23. maja. Dnevi red tokrat zajema 17 točk. V obravnavi bo Letno poročilo KSD Ajdovščina, Pravilnik o ohranjanju in spodbujanju razvoja kmetijstva in podeželja v občini Ajdovščina ter o sofinanciranju kulturnih dejavnosti in dodeljevanju službenih najemnih stanovanj. Svetnice in svetniki se bodo seznanili tudi z Zaključnim poročilom o izvajanju Strategije za mlade ter s pripravo Celostne prometne strategije. V obravnavi bo tudi sklep o cenah programov Otroškega vrtca ter tudi Sklep o načinu priprave participativnega proračuna v Občini Ajdovščina za prihodnji dve let.

Povezava do napovedi 14. redne seje Občinskega sveta Občine Ajdovščina. 

Seje Občinskega sveta Občine Ajdovščina lahko spremljate v neposrednem prenosu preko občinske spletne strani, ali si ogledate posnetke  - arhiv posnetkov.