Napovedana je 13. redna seja Občinskega sveta Občine Ajdovščina

datum: 29.03.2024
kategorija: Novice

Občinski svet Občine Ajdovščina

Tudi aprilska seja občinskega sveta bo predvsem v znamenju pregledovanja poslovnih poročil javnih zavodov. Pripravljen je tudi zaključni račun proračuna za leto 2023. Sprejet pa bo tudi sklep o letošnjih najvišjih občinskih nagrajencih.

13. redna seja Občinskega sveta Občine Ajdovščina bo potekala 10. aprila. Dnevi red je tudi tokrat obsežen. Ponovno bo večji del razprav namenjen občinskim javnim zavodom – na prejšnji seji so svetniki pregledali del letnih poročil, preostali zavodi pa bodo pod drobnogledom na 13. seji, na sejo so vabljeni tudi direktorji obravnavanih zavodov. V obravnavi bosta tudi letno poročilo Nadzornega odbora ter Zaključni račun proračuna Občine Ajdovščina za leto 2023. Med zanimivejšimi vsebinami pa bo zagotovo določitev letošnjih občinskih nagrajencev. Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja je pripravila predlog, o katerem bodo na aprilski seji odločali občinski svetniki. Prejemnikom bodo priznanja vročena na letošnjem občinskem prazniku, 5. maja na Lavričevem trgu v Ajdovščini.

 

Povezava do napovedi 13. redne seje Občinskega sveta Občine Ajdovščina 

 

Seje Občinskega sveta Občine Ajdovščina lahko spremljate v neposrednem prenosu preko občinske spletne strani, ali si ogledate posnetke  - arhiv posnetkov.