Odprt tudi razpis za sofinanciranje turističnih prireditev

datum: 06.02.2024
kategorija: Novice

S 1. februarjem je bil na občinski spletni strani objavljen Javni razpis za sofinanciranje turističnih prireditev v občini Ajdovščina v letu 2024. Odprt bo do 29. februarja, vloge se oddaja elektronsko.

Razpis je namenjen sofinanciranju turističnih prireditev, ki se bodo na območju naše občine odvijale v letu 2024. Nanj se lahko prijavijo društva, zavodi, ustanove, mladinski sveti – te organizacije morajo biti ustanovljene najmanj eno leto, organizacija dogodkov pa je že sicer vsebina njihovega delovanja. Na razpis se lahko prijavijo tudi podjetja in zadruge, registrirane za opravljanje prireditvenih dejavnosti. Preko razpisa bodo sofinancirane tradicionalne prireditve, pa tudi druge, ki bodo prispevale k promociji in prepoznavnosti občine Ajdovščina in/ali destinacije Vipavska dolina.

 

Razpis bo odprt do 29. februarja. Vlogo se oddaja preko elektronskega obrazca, po koncu izpolnjevanja e-vloge pa je potrebno natisniti kontrolni obrazec ter ga po pošti ali osebno posredovati na sedež Občine Ajdovščina.

Podrobnosti so zapisane v razpisu, kjer je objavljena tudi povezava do e-vloge: Javni razpis za sofinanciranje turističnih prireditev v občini Ajdovščina v letu 2024.