Ne spreglejte: zunaj Javni razpis za sofinanciranje počitniškega varstva

datum: 09.01.2024
kategorija: Novice

Počitniško varstvo Rdečega Križa

Prvi letošnji javni razpis je že objavljen. Javni razpis za sofinanciranje počitniškega varstva otrok v občini Ajdovščina 2024 nagovarja predvsem organizacije, ki že imajo izkušnje s tovrstnim delom. Rok za prijavo se izteče 24. januarja.

Namen javnega razpisa, preko katerega bo sofinancirano varstvo otrok med počitnicami v letošnjem letu (z izjemo prvomajskih in božično-novoletnih počitnic), je ponudba varnega, kakovostnega, ustvarjalnega in aktivno preživetega počitniškega časa. Dodana vrednost takšnega varstva so tudi nova spoznavanja ali osvajanja veščin na področju športa, kulture in umetnosti, naravoslovja, podjetništva ali tujih jezikov. Na razpis se lahko prijavijo organizacije s sedežem v naši občini, ki delujejo najmanj tri leta, so registrirani za opravljanje tovrstnih dejavnosti, lahko zagotavljajo primerne prostore za izvajanje počitniškega varstva in že imajo izkušnje iz tovrstne dejavnosti.

Podrobnejši pogoji in vsa druga navodila ter obrazec za prijavo so objavljeni na občinskem spletišču – povezava do objave. Rok za prijavo na razpis se izteče 24. januarja.