V novo leto z dobrim filmom

datum: 04.01.2024
kategorija: Novice

Prvi četrtek in petek v mesecu sta dneva za Kino Ajdovščina. Nocoj se bo na velikem platnu Dvorane prve slovenske vlade odvrtel zgodovinski spektakel Napoleon. Jutri pa bosta na sporedu dva filma, najprej sinhronizirana risanka Želja, nato pa zvečer še triler Črni petek.

Ljubitelje filma je lani jeseni razveselila vrnitev kina v Dvorano prve slovenske vlade, ki je na rednem programu vsak prvi četrtek in petek v mesecu. Da je doživetje zares popolno, poskrbi tudi odlična oprema – nov laserski projektor in zvočna podlaga DolbySuround 7.1. Že v preteklih mesecih so tako na velikem platnu oživele največje aktualne filmske uspešnice, spektakularno pa se začenja tudi filmski program v letošnjem letu.

Nocoj ob 19.00 bo na sporedu zgodovinski spektakel Ridleya Scotta NAPOLEON. Težko pričakovani film je premiero doživel lani novembra. Napoleon je spektakularen akcijski ep, ki opisuje razburkani vzpon in padec slavnega francoskega cesarja Napoleona Bonaparta, ki ga upodablja dobitnik oskarja Joaquin Phoenix.

željaJutri pa bosta na sporedu dva filma:

- ob 17.00 ŽELJA, Disney ta film opisuje kot popolnoma novo glasbeno animirano pustolovščino, ki bo gledalce popeljala v čarobno kraljestvo Rosas, kjer si Asha, bistro in zasanjano dekle, zaželi željo tako močno, da jo usliši kozmična sila - mala kroglica z brezmejno energijo, po imenu Zvezda.

- ob 20.00 ČRNI PETEK, triler o skrivnostnem morilcu, ki ga je navdihnil zahvalni dan … Režija Eli Roth, igrajo: Patrick Dempsey, črni petekGina Gershon, Rick Hoffman, Milo Manheim, Addison Rae, Nell Verlaque.

Ob petkih boste ob filmu lahko grizljali kokice in se osvežili z brezalkoholno pijačo. 

Vstopnice – cena ostaja 5 evrov – lahko kupite na spletu: Ollai, osebno pa v Arena Stolp baru ob dvorani ali eno uro pred začetkom filma v avli dvorane.

Vstopimo v novo leto z dobrim filmom, vabljeni v Kino Ajdovščina!