Prihaja InCastra, dan ajdovske industrije in podjetništva

datum: 08.09.2023
kategorija: Novice

InCastra - dan ajdovske industrije in podjetništva

Četrta InCastra se bo odvila 29. in 30. septembra na Letališču v Ajdovščini. Prvi dan bo namenjen šolarjem in dijakom, sobotno razgibano in družabno dogajanje pa vam, občanke in občani ter drugim obiskovalcem, ki bi radi pokukali v svet industrije in podjetništva v naši občini.

incastraInCastra je dvodnevni dogodek, ki na enem mestu združuje celo vrsto različnih ajdovskih podjetij, ki pišejo uspešne zgodbe na svojem področju tako doma kot v tujini. Organizatorka dogodka v tesnem sodelovanju z Občino Ajdovščina je Ljudska univerza Ajdovščina. Pester program letošnjega dogodka je že sestavljen. Predstavila se bodo lokalna podjetja. Pestra bo kulinarična vsebina – od pokušin do delavnic. Za otroke bodo pripravljene poučne in zabavne dogodivščine, gledališke in čarovniške predstave, plesni in glasbeni nastopi …  Celo »sobo pobega« boste lahko preizkusili in poiskali zaklad.

 

Zbirajo se tudi že prijave za »dan odprtih vrat«, za oglede podjetij Incom, Mlinotest, Škrlj te Centralne čistilne naprave Ajdovščina, novost letošnje edicije so tudi »hitri zmenki z delodajalci«.

Označite si na koledarju, rezervirajte si čas, spremljajte napovedi in udeležite se letošnje InCastre. 

Spletna stran InCastre 

FB InCastra