Najboljši reševalci so v ZD Ajdovščina

datum: 19.09.2022
kategorija: Novice

Minuli konec tedna se je na Rogli zaključilo 14. Strokovno izobraževalno tekmovanje ekip NMP. Izjemen uspeh v raznolikih reševalnih akcijah sta dosegli ekipi Zdravstvenega doma Ajdovščina, ki sta se zavihteli v sam vrh – z zmago in odličnim tretjim mestom. Čestitamo!

Strokovno izobraževalno tekmovanje ekip nujne medicinske pomoči se je od prejšnjega četrtka do sobote odvijalo na Rogli. 24 ekip iz vse Slovenije se je spoprijemalo z raznolikimi scenariji, ki so jih organizatorji pripravili na pobočjih Rogle. Tekmovanje je vrh doseglo s scenarijem množične nesreče. Sodniki so na podlagi različnih tekmovalnih kriterijev in točkovnikov izbrali najboljše ekipe. Izjemen uspeh sta dosegli prav ekipi iz Zdravstvena doma Ajdovščina, ki sta se zavihteli v sam vrh. Ekipa, ki so jo sestavljali Petra Beravs, Kristjan Bizjak in Jure Krašna, je zasedla prvo mesto, ekipa, ki sta jo sestavljala Anej Kodele in Domen Slukan, pa tretje mesto!

Čestitke in poklon predanim posameznikom in celotnemu kolektivu Zdravstvenega doma Ajdovščina za njihovo strokovnost, predano delo in požrtvovalnost ob opravljanju tako plemenitega poslanstva.