Po 'špejžo' na Ajdovsko tržnico

datum: 05.08.2022
kategorija: Novice

Prenovljena in s ponudbo obogatena Ajdovska tržnica že vse poletje privablja s svežimi, pristnimi lokalnimi izdelki. Tudi to soboto bo živahno, vabljeni po sveže sadje, zelenjavo in druge domače proizvode. Še posebej pa bo na tržnici živahno prihodnji vikend, ko si bo moč z izdelki ponudnikov narediti tudi svoj zajtrk.

sadjeAjdovska tržnica je po prenovi oživila mestno jedro, ponudnikov je vse več, urnik obratovanja pa prijazen do uporabnikov. V soboto, 6. avgusta, bo na tržnici pestra paleta ponudnikov. Z nami bodo Kmetija Slejko, Malnarjeva kmetija, Katrna kmetija, Kmetija Bratož, Kmetija Semenič, Kmetija pod Rebrom in Mateja Marc. Vabljeni po sveže sadje, zelenjavo ali druge izdelke. Prihodnjo soboto pa se na tržnici obeta 'zajtrk na tržnici', kjer si bo moč z domačimi izdelki pripraviti zajtrk po okusu. Pridite in okusite pristnost lokalnega.

Tržnica je odprta tudi med tednom, v torkih popoldan od 14. do 19. ure in v četrtkih zjutraj, med 7. in 12. uro. Tisti, ki med tednom ne uspete, pa lahko po dobrote z Ajdovske tržnice pridete vsako soboto med 7. in 12. uro. Več o dogajanju pa na spletišču Tržnice na borjaču: https://trznicanaborjacu.si/ajdovska-trznica/.