Dolgoletna občinska tajnica gre v pokoj

datum: 06.07.2022
kategorija: Novice

Danes je zadnji delovni dan za našo glavno tajnico Mojco Ferjančič. Sledi še nekaj dni dopusta, potem pa definitivno tretje življenjsko obdobje. Sodelavci ji želimo nadvse ustvarjalno, zadovoljno in srečno preživljanje prostih dni.

Mojca Ferjančič je tajnica na Občini Ajdovščina že 37 let. Med tem časom so se zamenjali že veliko predsednikov skupščin, izvršnih svetov, v času samostojne Slovenije trije župani, mnogi občinski svetniki, direktorji javnih zavodov, prihajali so novi zaposleni, Mojca pa je ostajala. Niso se menjali le ljudje s katerimi in za katere je delala, pač pa se je menjala tudi tehnologija, način dela. Danes obvladuje vse – od stenografiranja do vklapljanja sodobnih snemalnih naprav v veliki sejni sobi občinske stavbe, njenem drugem domu, ki ga danes nepreklicno zapušča.

Draga Mojca, občinska uprava je s tvojim delom in vsemi vrlinami z gotovostjo veliko pridobila. Neprecenljiv je tvoj doprinos, ki si ga v vseh teh letih s svojo strokovnostjo, izkušnjami in pokončno držo krepila za skupno dobro vseh nas. Ob vsem tem pa si ostajala skromna in vedno nasmejana. Prepričani smo, da boš tudi v obdobju, ki sledi, našla vse, kar potrebuješ za prijetna doživetja, ki naj ti polepšajo čas s tvojimi bližnjimi. Naj bodo vsi tvoji prihodnji prosti trenutki prežeti z zdravjem, korajžo in dobro voljo.

Sodelavke in sodelavci