Tržnica je zaživela

datum: 16.06.2022
kategorija: Novice

Prenovljena Ajdovska tržnica je na novo oživela. Ureditev je prilagojena potrebam prodajalcev, hkrati pa prijetna in praktična za nakupe ter z daljšim časom obratovanja – ob torkih tudi popoldan! Obiščite jo!

Tržnica se je po prenovi razširila pod streho – notranji del ponuja 6 lepo opremljenih prodajnih mest – pultov, Foto: Jan Čermeljpolic, hladilnikov … Prostor je prijeten ter lepo ohlajen, kar godi v poletni pripeki. Prijazne so tudi zunanje stojnice, ki jih senčijo krošnje mogočnih dreves. Predvsem pa je za kupce ugoden nov urnik – tržnica je enkrat v tednu odprta tudi popoldan. Obiščete jo lahko ob torkih od 14. do 19. ure, ob četrtkih in sobotah pa med 7. in 12. uro .

Z novo ureditvijo se je krepko dopolnila tudi ponudba – trenutno na tržnici svoje domače pridelke in izdelke redno ponuja 18 domačih ponudnikov. Ponudba je pisana in bogata, predvsem pa je razveseljivo, da je interesa veliko, tako da si v prihodnosti lahko obetamo še bogatejše obloženih stojnic.

tržnicaLokalno samooskrbo, torej nakupe domačih pridelkov in izdelkov na Ajdovski tržnici, pa se bo spodbujalo tudi z različnimi akcijami in delavnicami, kot je potekala minulo soboto ter na katerih si boste vi ali pa vaši otroci lahko izdelali praktične in uporabne izdelke – na zadnji delavnici so nastajale prav imenitne nakupovalne vrečke, ki so jih pred tem izdelovali tudi udeleženci programa Mladost na burji.

Vabljeni na nakupovanje, druženje, ustvarjanje na Ajdovsko tržnico!