Javni razpis za sofinanciranje prireditev v občini Ajdovščina v letu 2022

datum: 24.01.2022
kategorija: Novice

Policijski orkester, dirigent Nejc Bečan. Foto Polona Ipavec

Na občinskem spletišču je že objavljen Javni razpis za sofinanciranje prireditev v občini Ajdovščina v letu 2022. Preko razpisa je mogoče pridobiti sredstva za sofinanciranje turističnih in športnih prireditev, ki bodo izvedene v obdobju od 1. januarja do 31. decembra 2022.

Prijavitelj mora za vsako priredite, ki jo prijavlja na razpis, oddati svojo vlogo. Elektronske vloge je potrebno izpolniti preko spletnega portala ajdovscina.e-razpisi.si. Povezava do spletnega portala in elektronskih vlog je dostopna tudi na spletni strani Občine Ajdovščina. Elektronske vloge je mogoče na portalu ajdovscina.e-razpisi.si izpolniti od 1. 2. 2022 do izteka roka za prijavo na razpis.

Rok za oddajo natisnjenih, podpisanih in žigosanih vlog priporočeno po pošti ali osebno na Občino Ajdovščina je do vključno petka, 25. 2. 2022 (velja datum poštnega žiga).

Izjema so prireditve Tekaška prireditev 100 ob mrzli reki, Silvestrovanje, Božično-novoletni sejem ter Drsanje s spremljevalnim programom, za katere je rok za oddajo vlog do vključno srede, 1. 6. 2022 (velja datum poštnega žiga).

Upoštevane bodo samo vloge, ki bodo izpolnjene preko spletnega portala ajdovscina.e-razpisi.si, natisnjene in v roku oddane ali poslane na Občino Ajdovščina.

Povezava na razpis