Ulične delavnice za poletno razvedrilo

datum: 14.06.2021
kategorija: Novice

Poletje v Ajdovščini bo živahno, pestri paleti ponujenih počitniških razvedril se pridružuje še Zavod Beta, ki vabi osnovnošolske otroke na Ulične delavnice. Počitniško varstvo na Uličnih delavnicah je namenjeno otrokom prve in druge triade osnovne šole, pohitite s prijavo, ker se mesta hitro polnijo.

 Program Uličnih delavnic je prilagojen ciljni skupini otrok in predstavlja inovativen prenos znanja in dediščine na ustvarjalen način. Delavnice so namenjene kvalitetnem in ustvarjalnem preživljanju prostega časa v naravi z veliko izkustvenega izražanja. Izvajale se bodo  na prostem, na lokacijah, ki so povezane s tematiko dneva. Otroci bodo spoznali mesto Ajdovščina in se podali v čas Rimljanov. Veliko časa bodo preživeli v naravi, kjer bodo spoznavali pester živalski in rastlinski svet, lahko se bodo preizkusili tudi v ježi konj. Poseben poudarek bomo namenili pomenu čebel za človeka. Delavnice bodo kakovostne, ustvarjalne, s poudarkom na aktivnem preživljanju prostega časa.

Počitniško varstvo bo potekalo v štirih terminih:

-          5. 7. do  9. 7.

-          12. 7. do 16. 7.

-          16. 8. do 20. 8.

-          23. 8. do 27. 8.

Počitniško varstvo je namenjeno otrokom od 6. do 9. leta in od 9. do 12. leta. Prijave so mogoče do 30. junija za julij in do 31. julija za avgust. ŠTEVILO MEST JE OMEJENO, ZATO POHITITE S PRIJAVO! Za več informacij pišite na e-naslov: institut@zavod-beta.si ali pokličite na 031 316 115.