Devetošolke in devetošolci mahajo osnovni šoli v slovo

datum: 10.06.2021
kategorija: Novice

Devetošolci OŠ Otlica

Osnovnošolsko izobraževanje letos zaključuje 173 devetošolk in devetošolcev. Župan Tadej Beočanin je obiskal vseh pet osnovnih šol in vsem devetošolkam in devetošolcem podelil simbol naše države – slovensko zastavo.

Devetošolci OŠ Danila Lokarja Zaključek osnovnega šolanja je pomemben korak na izobraževalni poti. Naši otroci odraščajo, starši in učitelji, spremljevalci tega procesa, jih bodo s ponosom pospremili na pot samostojnega odločanja. Na mladenke in mladeniče je ponosen tudi župan Tadej Beočanin, ki jim je ob slovesu od osnovne šole razdelil slovenske zastave in ob tem izrazil ponos, koliko mladih talentov se razvija v naši skupnosti. »Prepričan sem, da vam bodo pridobljeno znanje, veščine in izkušnje plemenitile uspešno pot tudi naprej. Ne pozabite, da je znanje moč, ki odpira marsikatera vrata. Naj bodo počitnice doživete, preskok v novo obdobje šolanja pa pogumen in odločen. Naj vam bo simbol naše države slovenska zastava – popotnica za vse življenje. Ponesite svojo vedoželjnost v svet in ne pozabite na svojo Devetošolci OŠ Col pripadnost

Kar 173 devetošolk in devetošolcev zaključuje osnovnošolsko izobraževanje in se jeseni podaja na novo pot. V Osnovni šoli Danila Lokarja je letos šolanje zaključilo 53, v OŠ Šturje 39, na OŠ Dobravlje 54, na OŠ Col 18, na naši najmanjši osnovni šoli na Otlici pa se od osnovnošolskega izobraževanja poslavlja 9 devetošolk in devetošolcev.

Čestitke in srečno na nadaljnji poti vsem! 

 

Devetošolci OŠ Štuje Devetošolci OŠ Dobravlje - prvi del Devetošolci OŠ Dobravlje - drugi del