Čestitke letošnjim občinskim nagrajencem

datum: 05.05.2021
kategorija: Novice

Podeljena so letošnja najvišja občinska priznanja. Zlati znak Občine Ajdovščina so prejeli: Nikolaj Ličen, Marjan Krpan, Malonogometni klub KIX, Srednja gozdarska in lesarska šola Postojna in Rafael Klemenčič, najvišje Petomajsko priznanje pa prejeme Aleksander Lemut za vsestranski doprinos skupnosti. Prenos slovesnosti v čast prazniku, ki je bila zaradi tehničnih težav prekinjena, si bo mogoče ogledati jutri.

Čestitke vsem prejemnikom letošnjih občinskih nagrad. Petomajsko priznanje letos prejme Aleksander Lemut za izjemen gospodarski uspeh in izkazano domoljubje ter vsestranski doprinos k razvoju skupnosti. Prejemniki zlatih znakov pa so: Nikolaj Ličen, Marjan Krpan, Malonogometni klub KIX, Srednja gozdarska in lesarska šola Postojna in Rafael Klemenčič. Podeljeni sta bili tudi dve jubilejni županovi priznanji, za 20-let programa Popoldan na cesti Škofijske karitas Koper in 100 let nogometa na Ajdovskem. Priznanje za plemenito dejanje vsem sodelujočim v epidemiji koronavirusne bolezni pa je letos prevzel Dom starejših občanov Ajdovščina.

Vsem občankam in občanom se opravičujemo za tehnične težave med napovedanim neposrednim prenosom v počastitev prazniku, ki je bil zaradi tehničnih težav prekinjen. Posnetek si bo mogoče ogledati jutri na FB strani Občine Ajdovščina in spletni strani.