Prihodnji teden na zimske počitnice

datum: 19.02.2021
kategorija: Novice

Po tednu dni pouka v učilnicah bodo šolarji in dijaki prihodnji teden na zimskih počitnicah. Epidemiološka situacija se iz dneva v dan izboljšuje, tako se odpirajo tudi nekatere počitniške aktivnosti.

zimske počitnice 2021 - v živo.jpgMladinski kulturni center Hiša mladih vabi otroke od 1. do 4. razreda, v omejenem številu, v organizirano počitniško varstvo z različnimi animacijami in delavnicami. Na voljo bodo tudi kosila. Cena počitniškega varstva s kosilom vred je 50 evrov, brez kosila pa 25 evrov. Nujne so prijave prek e-pošte info@mkc-hisamladih.si ali osebno dostavljene v MKC Hiša mladih, več informacij starši dobite tudi prek telefonskih številk 041 945 392 / 05 368 93 83 ali na spletišču MKC Hiša mladih.

V Hiši mladih bodo potekale tudi brezplačne počitniške delavnice MDPM Ajdovščina z naslovom Pridi, pridi pomlad. Vsak delovni dan bo med 10. in 12. uro na vrsti drugačno sproščanje ali ustvarjanje – od športnih iger do ustvarjalnih spretnosti, za zadnji počitniški dan pa pripravljajo lov za skritim zakladom. Tudi za počitniške delavnice MDPM Ajdovščina so nujne prijave preko elektronske prijavnice.  

Kjerkoli in kakorkoli boste preživljali počitnice, naj bodo igrive in doživete. Vseeno pa pazite nase in na svoje zdravje.