Išče se predstavnike nevladnikov za Svet NVO severne Primorske

datum: 20.01.2021
kategorija: Novice

Fundacija BiT Planota, krovna organizacija za pomoč in podporo nevladnim organizacijam v naši regiji, išče predstavnike v Svet NVO severne Primorske. Predlog lahko poda katerakoli nevladna organizacija s sedežem na območju Upravne enote Ajdovščina in Tolmina.

Fundacija je poziv objavila že v decembru, vendar na našem območju ni bilo želenega odziva, zato ga objavlja ponovno. Iz območja Upravne enote Ajdovščina se voli tri predstavnike, iz Tolmina pa enega. Kandidat je lahko predstavnik ali član nevladne organizacije, ne sme pa to biti oseba, ki je funkcionar ali uradnik na položaju v državnem organu ali samoupravni lokalni skupnosti.

Rok za oddajo predlogov je najkasneje 2. februar 2021 do 16. ure. Predlog na priloženem obrazcu je mogoče oddati po pošti na naslov Ustanova Fundacija BiT Planota, Grgarske Ravne 30, 5251 Grgar, po e-pošti na naslov info@planota.si (skeniran izpolnjen obrazec) ali pa osebno, v poštni nabiralnik ustanove v Grgarskih Ravnah.

Fundacija BiT Planota opravlja naloge stičišča nevladnih organizacij v vseh 13 občinah v regiji že vse od leta 2008. Nudi dobro podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij, z namenom dolgoročnega razvoja nevladnega sektorja. Bistveni cilji delovanja fundacije so prispevati k večji vlogi NVO pri oblikovanju lokalnih/regionalnih politik, okrepiti informiranost ter strokovno in zagovorniško usposobljenost NVO; okrepiti čezsektorsko povezovanje in sodelovanje za reševanje lokalnih potreb.  

Poziv za predlaganje kandidatov za člane Sveta NVO

Obrazec za predlaganje kandidatov