Občina Ajdovščina med prazniki ne bo poslovala

datum: 23.12.2020
kategorija: Novice

Po priporočilu, ki ga je Vlada RS pripravila za državne ustanove, bodo tudi uslužbenci Občine Ajdovščina med božičnimi in novoletnimi prazniki na kolektivnem dopustu. Bo pa vse praznične dni dežurala Civilna zaščita.

Občina Ajdovščina je za stranke zaprta že ves čas trajanja drugega vala karantene, čeprav delo nemoteno teče. Poslovanje poteka preko telefonov, e-pošte in drugih virtualnih povezav, česar smo se tako uslužbenci, kot tudi stranke, dodobra navadili. Hvala vsem občankam in občanom ter ostalim strankam za razumevanje situacije in hitro prilagajanje, saj kljub logističnim oviram pri poslovanju doslej nismo zabeležili nobene pripombe.

Med božičnimi in novoletnimi prazniki pa bodo, po priporočilu, ki ga je Vlada RS pripravila za državne uslužbence, tudi zaposleni na Občini Ajdovščina na kolektivnem dopustu. Za nujne zadeve bo zagotovljeno dežurstvo.

Bo pa ves čas praznikov dežurna služba Civilne zaščite. V nujnem primeru občanke in občani lahko pokličete na številko 041 442 701, ki bo aktivna vse praznične dni, 24 ur na dan. Še več pomembnih kontaktov za različne vrste pomoči pa najdete na tej povezavi.  

Spoštovane občanke in občani, prijetna praznovanja vam želimo, novo leto pa naj bo predvsem zdravo, pa zadovoljno in polno uspehov.

Srečno!