Za bolj prijazne praznike

datum: 01.12.2020
kategorija: Novice

Klub ajdovskih študentov prireja akcijo pisanja voščilnic starostnikom v domovih starejših občanov v Ajdovščini in Vipavi.

Praznične dobrodelnosti tudi letos lepšajo veseli december. Ob zbiranjih dobrodelnih prispevkov in skritih Božičkovih daril presenečenja pa je veliko letošnjih aktivnosti posvečenih osamljenim, izoliranim starostnikom. Tudi Klub ajdovskih študentov se vključuje v eno takih akcij – vabljeni k sodelovanju.

Klub ajdovskih študentov bo letos v sklopu vseslovenske humanitarne akcije 'Mala pozornost za veliko veselje' z voščili in željami razveselil stanovalce Doma za starejše v Ajdovščini in Doma Pristan v Vipavi.  Vabljeni k sodelovanju - prispevajte svoje voščilo, KAŠ-evci pa bodo poskrbeli, da bo vsak posameznik prejel svojega. Sodelujete lahko tako, da napišete voščilnico in jo pošljite na naslov KAŠ, Cesta IV. prekomorske 61a, 5270 Ajdovščina, ali pa jo dostavite v poštni nabiralnik KAŠ-a, na istem naslovu, pri glavnem vhodu v MKC Hišo mladih. Zadnji dan za pošiljanje voščilnic je 9. 12. 2020! Lahko pa vaše voščilo zapišete v ta obrazec: https://bit.ly/3m5Yr2y, KAŠ-evci pa ga bodo prepisali v voščilnico. Voščila na tej povezavi zbirajo do torka, 8. 12. 2020! 

Vsi pa ste vabljeni k sodelovanju v spletnem družabnem dogodku, v torek, 8. 12. 2020, ob 20. uri, na druženje ob božični glasbi, toplih napitkih, hkrati pa boste izdelovali voščilnice in pisali voščila. Povezava do srečanja: https://uni-lj-si.zoom.us/j/92413651702

Da bo vtis še bolj prijazen, naj bodo voščila napisana lastnoročno, z velikimi tiskanimi črkami za lažjo berljivost, zraven pa lahko tudi kaj narišete. K sodelovanju vabljeni vsi - mladi in stari, študenti in neštudenti ...