Pohitite s prijavami na aktualne razpise

datum: 06.08.2020
kategorija: Novice

Promocija Vipavske doline na sejmih.

Javni razpis za spodbujanje inovacij v letu 2020 ter Javni razpis za spodbujanje udeležbe na sejmih in razstavah v letu 2020 se počasi iztekata – rok za prijavo je zgolj še dober mesec.

Namen javnega razpisa za spodbujanje inovacij  je spodbuditi podjetja in posameznike k oblikovanju inovativnih projektov, izdelavo prototipov ter tehničnih izboljšav. Sredstva se zato namenja za sofinanciranje stroškov pridobitve patenta oziroma stroškov zaščite izdelka, stroškov izdelave začetnega prototipa, stroškov dokumentiranih inovativnih tehničnih rešitev, idej ali raziskovalnih nalog. Sredstva, ki jih občina Ajdovščina namenja dodelitvi subvencij, znaša 10. tisoč evrov. Rok za oddajo vlog je 15. september 2020. Več o pogojih na razpis si preberite na tej povezavi.

Namen javnega razpisa za spodbujanje udeležbe na sejmih in razstavah v letu 2020 je s sofinanciranjem upravičenih stroškov individualnih nastopov na sejmih in razstavah v Sloveniji in tujini podjetjem s sedežem v občini Ajdovščina povečati možnost predstavitve izdelkov/storitev domači in mednarodni poslovni javnosti, dvigniti nivo poslovnega sodelovanja podjetij z domačimi in tujimi partnerji ter zvišati stopnjo internacionalizacije domačih podjetij. Javni razpis je odprto do 15. septembra 2020, več o razpisni dokumentaciji najdete na tej povezavi

Vsi ostali aktualni razpisi so dostopni v rubriki Aktualni javni razpisi v stolpcu na desni strani spletne strani.