Poziv interesentom za nakup zazidalnih parcel v Lokavcu in Dobravljah

datum: 13.07.2020
kategorija: Novice

Lokacija v Lokavcu

Občina Ajdovščina bo predvidoma v mesecu septembru objavila javno dražbo za prodajo večjega števila zazidalnih parcel, namenjenih gradnji individualnih stanovanjskih hiš. Parcele se nahajajo na območju Lokavca in Dobravelj.

Vse interesente, ki se zanimate za nakup zazidalnih parcel, pozivamo, da svoj interes izkažete tako, da nam najkasneje do 7. 8. 2020 po pošti na naslov Občina Ajdovščina, Cesta 5. maja 6 a, 5270 Ajdovščina, ali na e-mail naslov obcina@ajdovscina.si pošljete sporočilo z zadevo: »Izkaz interesa za nakup zazidalne parcele«.

Lokacija v DobravljahSporočilo mora vsebovati naslednje podatke:

- Ime in priimek interesenta

- Kontaktno telefonsko številko in e-mail

- Kraj in številko parcele, za katero ste zainteresirani

Z vsemi interesenti bomo po prejetih odzivih opravili individualne razgovore, kjer bomo predstavili možnosti in obrazložili tudi sam postopek nakupa zazidalnih parcel preko javne dražbe. Podrobnosti o lokacijah in velikostih posameznih parcel najdete na spodnjih slikah.

Poizvedba je zgolj informativne narave in ne predstavlja rezervacije za najem ali nakup zazidalnih parcel. Z izkazom interesa soglašate, da Občina Ajdovščina za namen analize zbira, obdeluje in hrani posredovane osebne podatke. Za osebne podatke se v tem pozivu štejejo: ime in priimek, elektronski naslov ter telefonska številka.

 

Lokacija parcel v LokavcuRazpoložljivi parceli v Lokavcu

Razpoložljive parcele v DobravljahLokacija parcel v Dobravljah