Nova zgibanka povezala ponudnike na Gori

datum: 11.07.2020
kategorija: Novice

V vročih poletnih dneh bo ohladitev v objemu Trnovskega gozda na slikovitih predelih Gore prava zbira. Nova zgibanka, v kateri so zbrani tako ponudniki kot zanimive znamenitosti in aktivnosti, na Goro vabi tako domače kot tuje turiste, željne aktivnega in sproščujočega oddiha.

V prvih dneh julija je izšla nova turistična brošura o Gori, ki je namenjena domačim in tujim obiskovalcem visoke planote nad Vipavsko dolino. V njej so na kratko opisane glavne gorazanimivosti in aktivnosti, ki jih Gora ponuja, predstavljeni so tudi nekateri lokalni ponudniki. Publikacijo na 24 straneh, ki oblikovno sledi celostni grafični podobi destinacije Vipavska dolina, dopolnjuje zemljevid z označeno turističnoinfrastrukturo širšega območja Gore. Brošuro je za namen večje prepoznavnosti in obiska Gore izdala in založila Občina Ajdovščina, nastala pa je na pobudo ponudnikov tega območja. Trenutno je na voljo v slovensko-angleški jezikovni različici, ki pa ji bo kmalu sledila še nemško-italijanska. 

V dopustniškem času bo odločitev za obisk Gore idealna priložnost za miren in sproščujoč oddih. Poleg slikovitih pohodniških in sprehajalnih poti, ponuja planota umirjene kotičke in kvalitetno ponudbo prenočišč, ki s svojo idiličnostjo vabijo medse. Več informacij o ponudnikih in storitvah, najdete na spodnjih povezavah:

Apartma Velikonja

Apartma Vidmar 

Gorski zeliščni čaji  

Penzion Sinji vrh 

Planinska koča Edmunda Čibeja 

Žonta – apartma in postajališče za avtodome

Paintball Otlica