Stacionarni telefoni so umolknili

datum: 07.07.2020
kategorija: Novice

Obveščamo vas, da zaradi težav na ljubljanski centrali stacionarna telefonija v upravi Občine Ajdovščina ter mnogih drugih podjetjih in ustanovah v občinah Ajdovščina in Vipava ne deluje. Prosimo vas, da za komunikacijo do nadaljnjega uporabljate elektronsko pošto, službene mobilne telefone, oziroma nas obiščete v času uradnih ur.

V mnogih podjetjih in ustanovah v občinah Ajdovščina in Vipava, tudi na Občini Ajdovščina, imamo že od včeraj težave s stacionarno telefonijo in internetno povezavo. Včeraj nista delovali niti internetna povezava, niti telefoni, danes pa je mogoče dostopati do spleta, telefoni pa so popolnoma umolknili. Na Telekomu so že ugotovili, da gre za sistemsko napako na centrali v Ljubljani. Ker del stacionarne telefonije v obeh občinah deluje, del pa ne, domnevajo, da gre za napako na programski opremi, vendar se za zdaj še ne ve, zakaj gre. Težavo pospešeno odpravljajo, koliko časa bomo brez telefonije, pa ni mogoče napovedati.

Takoj, ko bo napaka odpravljena, vas bomo o tem obvestili, dotlej pa vas prosimo, da za komunikacijo z upravo Občine Ajdovščina uporabljate elektronsko pošto (splošni e-naslov: obcina@ajdovscina.si), kličete lahko tudi na službene mobilne številke sodelavcev, najdete jih v zavihku "Uprava" v zgornji menijski vrstici naše spletne strani (pozor, splošna mobilna številka Občine Ajdovščina 031 613 809 NE DELUJE), ali se v času uradnih ur osebno zglasite na vložišču.

Hvala za razumevanje.