Pomoč družini v stiski

datum: 01.04.2020
kategorija: Novice

V sodelovanju z Medobčinskim društvom prijateljev mladine Ajdovščina smo vključili SMS donacijo za pomoč družini v stiski, ki ji je prejšnji teden v močni burji zgorela hiša v Lokavcu. Pomagajte po svojih zmožnostih – zbrana sredstva bodo v celoti darovana družini.

POŽARObčina Ajdovščina v sodelovanju z Medobčinskim društvom prijateljev mladine Ajdovščina pričenja z zbiranjem sredstev preko SMS donacij za družino, ki je v požaru prejšnji teden izgubila hišo. Kljub hitremu posredovanju gasilcev, hiše niso uspeli pogasiti. Gašenje je oteževala močna burja, ki je tisti dan rohnela po vsej dolini in Gori ter povzročila nemalo težav. Za štiričlansko družino se je tako življenje v trenutku popolnoma porušilo. Za vsakršno pomoč, ki jo boste namenili, bomo hvaležni. Naj tudi v teh dneh med nami prevladata solidarnost in medsebojna pomoč – povezani smo močnejši.

Pošljite ključno besedo HISA1 ali HISA5 na 1919 in darovali boste 1 ali 5 evrov.Vsa pravila sodelovanja so objavljena na spletni strani Medobčinskega društva prijateljev mladine Ajdovščina.