Ne spreglejte – le še nekaj dni za prijavo na razpise

datum: 24.02.2020
kategorija: Novice

Še do 1. marca je časa za prijavo na Javni razpis za ohranjanje in spodbujanje razvoja kmetijstva v občini Ajdovščina za leto 2020, do 3. marca pa se zbirajo predlogi kandidatov preko Javnega razpisa za podelitev priznanj Občine Ajdovščina za leto 2020.

Preko Javnega razpisa za ohranjanje in spodbujanje razvoja kmetijstva v občini Ajdovščina za leto 2020 je mogoče pridobiti ugodne kredite s subvencionirano obrestno mero ali pa nepovratna sredstva. Na razpis se lahko prijavo pravne ali fizične osebe s stalnim prebivališčem (sedežem) v občini Ajdovščina, katerih osnovna dejavnost je kmetijska proizvodnja, prav tako v občini Ajdovščina.

Preko Javnega razpisa za podelitev priznanj Občine Ajdovščina za leto 2020 pa se zbirajo predlogi kandidatov za letošnjih nagrajencev. Predlog lahko poda fizična oseba, podjetje, društvo …  s sedežem oziroma stalnim prebivališčem v naši občini. O podelitvi priznanj odloča Občinski svet Občine Ajdovščina na predlog Komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja.