Še Dedek Mraz, nato silvestrovo

datum: 30.12.2019
kategorija: Novice

Le še dva kratka dneva sta do novega leta. Polna doživetij in zabav. Danes v Ajdovščini pričakujemo pomembnega gosta - Dedek Mraz prihaja v Dvorano prve slovenske vlade. Zadnjo noč v letu pa bomo tudi v Ajdovščini preživeli na prostem.

Še zadnjega od treh prijaznih decembrskih mož bodo otroci pričakali v ponedeljek, 30. decembra, ob 17. uri, v  Dvorani prve slovenske vlade v Ajdovščini. Sprejem s predstavo Miškinega gledališča, Medeni čudež na Gozdni ulici 1, mu prireja Mladinski center Hiša mladih.

Včeraj, na zadnjo nedeljo v letu, je bilo zabavno na Colu, kjer je ob 18. uri potekala tradicionalna Novoletna proslava, z novim krogom šaljivih zgodb, ki jih piše življenje.  

silvestrovoNa silvestrovo pa ste Ajdovke in Ajdovci vabljeni v grajski vrt, da skupaj pričakamo novo leto. Za praznično vzdušje bodo poskrbeli glasbena zasedba Calypso, svetlobni efekti in kozarec kuhančka.

jaslice Vse do 6. januarja ste lepo povabljeni tudi v Vipavski Križ, na ogled razstave jaslic. Okoli 110 kompletov je razstavljenih v dvorani Doma krajanov, v grajski kleti in po ulicah ter na dvoriščih kriških domačij. Ogled je mogoč vsak dan med 14. in 20. uro. 

Še nekaj dni bo v novem letu delovalo tudi drsališče v grajskem vrtu, ki je med delovniki odprto od 14. do 18. ure, ob koncih tedna in med počitnicami ter na praznične dni pa do 22. ure. 

 

Preživite te zadnje dni kar se da veselo ter srečno in varno skočite v novo leto!