Kašev letni vrt poživlja avgust

datum: 01.08.2019
kategorija: Novice

Nocoj se s Kinodejko, kinom pod zvezdami, odpira letošnji že 24. Kašev letni vrt. Do konca meseca bo ponudil pestro paleto vsakovrstnih doživetij – od filma, glasbe in plesa, do športnih aktivnosti in raznih delavnic – za vse generacije.

kašev letni vrt plakat.jpgUradno odprtje Kaševega letnega vrta bo to soboto z otvoritvenim koncertom zasedb TABU in MRFY, uradni konec pa z zaključnim koncertom v petek, 23. avgusta, ko bodo nastopili Kokosy, Vlado Kreslin in Mali bogovi. Tradicionalno bodo četrtkovi večeri namenjeni filmom – pod zvezdami, dekce bomo razgrnili na parkirišču MKC Hiše mladih. V letošnjem izboru Kinodejke so štirje dobri slovenski filmi novejše produkcije, z nagradami z različnih filmskih festivalov. Ob petkih in sobotah zvečer se bo plesalo in pelo, pa malo tudi tekmovalo ali igralo – glasbeni koncerti, karaoke, družabne igre, turnirji …  nedelje pa pridobivanju novih znanj in izkušenj – koristne delavnice, pokušine …  Ob MKC Hiša mladih v Ajdovščini, kjer se bo odvila večina dogodkov, se letošnji Kašev letni vrt širi še v Vipavo, pa v Budanje in na Letno kopališče Ajdovščina. Širi se tudi konec tedna, ki se bo v drugem paketu začel že v torek, v tretjem pa v sredo.

 

 »Kje boš pa ti v avgustu?« je slogan, s katerim Kaševci vabijo v svojo družbo. Z zares pestrim programom so poskrbeli, da se bodo zabavale prav vse generacije. Kliknite za podrobnejši program, predvsem pa, privoščite si katero od napovedanih dogodivščin!