To soboto zapore cest zaradi kolesarske dirke

datum: 18.06.2019
kategorija: Novice

Približuje se 26. kolesarska dirka Po Sloveniji, ki bo prečkala območje med Novo Gorico in Ajdovščino, kjer bo ciljna črta 4. etape. Bodite pozorni na predvidene zapore cest, po katerih bo potekala trasa dirke.

V soboto, 22. junija, bo kolesarska dirka Po Sloveniji potekala po ulicah mesta, kolesarji se bodo povzpeli tudi na Goro, zato bodo v času prehoda kolesarjev predvidene zapore cest in nekaterih odsekov cest za krajše in daljše časovno obdobje.

Popolna zapora je predvidena na Goriški cesti med 6. in 18. uro – od krožišča pri Policji do krožišča za Lokavec. Od krožišča pri policiji do križišča pri Snici bo popolna zapora med 8. in 9. uro ter 16. in 17. uro. Med 13.30 in 15.30 se bodo kolesarji zapeljali tudi po drugih cestah skozi občino, zato so predvidene zapore nekaterih odsekov.

Javni promet bo na soboto prav tako potekal po prilagojenem voznem redu - pričakujejo se zamude. Več informacij o dirki dobite na njihovi spletni strani, natančnejša pojasnila o zapori cest pa pod rubriko Cestne zapore.