Šolarke in šolarji kmalu na počitnice

datum: 16.06.2019
kategorija: Novice

Kmalu se bodo za šolarke in šolarje začele težko pričakovane počitnice. Da bodo počitnice brez skrbi tudi za starše, v MC Hiša mladih pripravljajo brezplačno počitniško varstvo za otroke od 1. do 4. razreda. Otrokom pa bodo tekom poletja na voljo tudi različne delavnice, ki jih pripravlja Zavod za šport. Osvežitev v bazenu bo na ajdovskem kopališču na voljo od 21. junija dalje.

Logo MC Hiša mladih Ajdovščina V času poletnih šolskih počitnic, od 1. julija do 31. avgusta, bo v MKC Hiša mladih organizirano počitniško varstvo za otroke od 1. do 4. razreda osnovne šole. Obogateno bo s številnimi kreativnimi delavnicami, interaktivnimi igrami in animacijami. Brezplačno varstvo organizira MC Hiša mladih v sodelovanju z Občino Ajdovščina in Medobčinskim društvom zveze prijateljev mladine Ajdovščina. Varstvo otrok bo potekalo vsak delovnik med 6.45 in 16.15. Otroci se lahko počitniškega varstva udeležijo v več terminih oziroma do zapolnitve mest – izpolnjene prijave lahko pošljete na e-mail: info@mc-hisamladih.si.  ali jih osebno dostavite v Hišo mladih. 

Logo Zavod za šport Poleg brezplačnega varstva bodo otrokom ponujene različne zanimive pustolovščine v okviru delavnic, ki jih pripravlja Zavod za šport Ajdovščina. Te bodo potekale med 1. julijem in 9. avgustom. Na izbiro bo kar 14 različnih športnih taborov – gorsko kolesarstvo, taborjenje, plavanje, poletna športna šola, plavalni tečaj, lokostrelstvo, gimnastika, nogomet za fante in punce, ples, triatlon, košarka, rokomet, letošnja novost sta še dve novi ponudbi, in sicer Cici poletni kamp in muzikal kamp. Prihodnji teden, 21. junija, Zavod za šport prireja dan odprtih vrat – Ajdovščina odpira vrata v svet športa. Ta dan bo tudi uradno odprtje bazena, ki bo tekom poletja ponudil osvežitev vsem ljubiteljem vodnih aktivnosti.