Delavnica pekarstva in mlinarstva za dijake in študente

datum: 11.06.2019
kategorija: Novice

V okviru operacije sodelovanja LAS »Domače in umetnostne obrti – dediščina in sodobnost« se bo na območju projektnih partnerjev LAS izvedlo delavnice posvečene obujanju domačih obrti.

poster las obrti B2 ver6-page-001.jpgEna izmed delavnic na območju LAS Vipavska dolina bo namenjena mladostnikom, dijakom in študentom, z namenom njihove vključitve v izdelavo načrta razvoja domačih in umetnostnih obrti. Dijaki in študentje bodo stare in pozabljene obrti opredelili skozi pogled milenijske generacije. Ugotovitve bodo vključene v načrt razvoja obrti.

Delavnica »Obujanje domačih obrti – pekarstvo in mlinarstvo« bo za dijake in študente potekala v torek, 18. junija 2019, v prostorih MC Hiša mladih v Ajdovščini med 9. in 12. uro. Vodila jo bo Tanja Golja, predavateljica na področju turizma in podjetništva.

Prijave in dodatne informacije so možne na elektronskem naslovu: tanja@ps-golja.si do 17. junija.

Operacija sodelovanja LAS »Domače in umetnostne obrti – dediščina in sodobnost« je sofinancirana s sredstvi Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja preko Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014 – 2020 / ukrep LEADER/podukrep 19.3.

 

LAS