Pestra ponudba počitniških programov

datum: 02.06.2019
kategorija: Novice

Zavod za šport Ajdovščina bo tudi v letošnjem poletju prizorišče pestrih, zanimivih ter zabavnih počitnic za otroke. Raznoliki športni programi, v katerih se bo odvijalo kar 14 različnih dejavnosti, bodo potekali med 1. julijem ter 9. avgustom. Prijave že sprejemajo.

V organizirano varstvo z raznimi kampi, delavnicami, tečaji, letovanji je bilo lani vključenih  blizu dva tisoč otrok. Najbolj pestro je bilo na bazenu in okrog njega. Ponudba Zavoda za šport Ajdovščina je letos bogatejša še za dve novi ponudbi, in sicer Cici poletni kamp in Muzikal kamp.

Otroci sicer izbirajo med različnimi aktivnostmi – od iger z žogo do gimnastičnega ali plesnega kampa, triatlona, taborjenja, lokostrelstva ali kolesarskega 4 krosa. Vsem je skupno še plavanje na bazenu, razne delavnice, obiski znanih športnikov, nudijo pa tudi organizacijo rojstnodnevnih praznovanj s pestrimi animacijami. Organizatorji mladim ponujajo tudi pravo počitniško pustolovščino – nočitev v šotoru v tamkajšnjem avtokampu.

Za obvladovanje tako široko zastavljenega projekta skrbi že dobro utečena in strokovno usposobljena ekipa ljudi. Dober glas o imenitni ponudbi se je razširil čez občinske meje in tako so že lansko leto Ajdovščino obiskali otroci iz cele doline, pa tudi iz Ljubljane in celo iz zamejstva.

Več o programih Zavoda za šport si lahko ogledate na video povezavi ali preberete na njihovi spletni strani.