Od četrtka enosmerno po Goriški cesti

datum: 27.05.2019
kategorija: Novice

V času gradnje novega jaška in kabelske kanalizacije bo promet na Goriški cesti potekal zgolj po enem voznem pasu (desnem, gledano v smeri Vipave). Dela se bodo predvidoma začela v četrtek, 30. maja, in bodo trajala en teden. Za dostop do centra mesta zato uporabite južno obvoznico in Tovarniško cesto.

Naročnik gradnje je Elektro Primorska. Kabelska kanalizacija in jašek bosta služila povezavi novozgrajenega omrežja v starem mestnem jedru in obstoječe kabelske kanalizacije na Goriški cesti. Promet bo tako potekal po spremenjenem prometnem režimu – le po desnem voznem pasu in se bo usmerjal ročno.

Dela se bodo začela v četrtek, 30. 5. 2019, in se po predvidevanjih zaključila v sedmih dneh. V tem času naprošamo voznike za strpnost in razumevanje ter dosledno upoštevanje prometne signalizacije. Svetujemo, da se izogibajo vožnji po Goriški cesti – na odseku med krožiščem pri policijski postaji ter mostom čez reko Hubelj. Do centra mesta bo v času del tako lažje priti po južni obvoznici in Tovarniški cesti.