Vabilo na delavnico

datum: 10.05.2019
kategorija: Novice

V okviru projekta LIFE ViVaCCAdapt bo v torek, 14. maja, med osmo in dvanajsto uro potekala tretja delavnica na temo optimalnega namakanja kmetijskih kultur. Delavnica je namenjena predstavnikom kmetijskih gospodarstev, vključenih v projekt.

Občina Ajdovščina, Biotehniška fakulteta, Razvojna agencija ROD, Hidrotehik d. d., Inštitut za vode in podjetje BO-MO prirejajo srečanje, kjer bodo predstavili rezultate dosedanjega dela in delovanje orodja za podporo odločanju o namakanju – SPON. Projekt bo predstavila Patricija Štor (Razvojna agencija ROD), Marina Pintar iz Biotehniške fakultete, Luka Honzak iz podjetja BO-MO in Špela Železnikar, ki bo prikazala pregled uporabniških podatkov za dostop do sistema SPON.

Delavnica je brezplačna, saj je financirana iz evropskega programa LIFE. Prijave sprejema Mojca Kante (Oddelek za gospodarstvo in razvojne zadeve), e-pošta: mojca.kante@ajdovscina.si, telefon: 05 3659159.

Vabilo delavnice

logolife

 live

»Operacija se delno sofinancira iz programa LIFE za obdobje 2014–2020, podprograma za podnebne ukrepe, prednostnega področja prilagajanje podnebnim spremembam, št. projekta LIFE15 CCA/SI/000070 – LIFE ViVaCCAdapt«.