Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Vipavsko dolino

datum: 03.05.2019
kategorija: Novice

Obstaja veliko razlogov, zakaj čutimo Vipavsko dolino. Zdaj imamo posebno priložnost, da to vsem povemo. Slovenska turistična organizacija v tednu od 6. do 12. maja v svoji digitalni kampanji "Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo" posebej izpostavlja našo turistično destinacijo Vipavska dolina z Novo Gorico.

Slovenska turistična organizacija se je po lanski odmevni poletni kampanji "Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo" in njenemu jesenskemu nadaljevanju v Termalni Panonski Sloveniji odločila, da akcijo letos nadaljuje. Pričela je v Alpski Sloveniji, od 1. aprila do 19. maja pa se kampanja nadaljuje v Mediteranski & Kraški Sloveniji. Posnetke iz naše destinacije bomo tako objavljali z oznakama #ifeelsLOVEnia #vipavavalley.

S posebno kampanjo v digitalnih medijih Slovenska turistična organizacija poziva prebivalce in obiskovalce Slovenije, da na družbenih omrežjih, kot so Facebook, Instagram in Twitter, delijo posnetke skritih kotičkov in zanimivosti v Mediteranski & Kraški Sloveniji, s ključno besedo #ifeelsLOVEnia in ključno besedo kraja oz. destinacije, kjer je fotografija posneta. Teden od 6. do 12. maja je rezerviran za Vipavsko dolino in Novo Gorico in to je naša priložnost!

Poiščimo naše najlepše kotičke in utrinke, ujemimo jih v fotografije ali video posnetke in jih objavimo na družbenih omrežjih z oznakama #ifeelsLOVEnija in #vipavavalley. Bodimo vsi ambasadorji svojih krajev in sporočimo svetu, kako lepa in drugačna je Vipavska dolina! Vse leto.

Povejmo vsem, kako privlačna je naša dolina.

Sledite uradne profile:

-          Facebok: @VipavaValleySI in @novagorica.turizem

-          Instagram: vipavavalley_official

-          Tvitter: Vipava Valley SI in @NovaGorica

Všečkajte čim več objav. Povejmo vsem, kako radi imamo svojo dolino.