Zimska pravljica v grajskem parku

datum: 19.12.2018
kategorija: Novice

Galerija na prostem v grajskem parku vabi na ogled nove razstave. Času primerno predstavlja pravljične zimske motive, ki so jih v svoje objektive lovili člani Fotografskega društva Veno Pilon Ajdovščina.

Čeprav Vipavsko dolino redko pobeli sneg, pa so snežnih radosti toliko bolj vajeni na Gori. No, motivi, izbrani za razstavo v ajdovski galeriji na prostem, so tako z Gore kot tudi iz doline in z Vipavskih gričev. Zima je na ujetih fotografijah prikazana v vsej svoji romantični lepoti ter je čudovita poživitev veselega decembra v grajskem vrtu. Avtorji fotografij so člani Fotografskega društva Veno Pilon Ajdovščina - Marjan Cigoj, Tina Furlan, Oton Naglost, Erna Furlan, Miran Krapež in Anton Tratnik. 

 

Prav tu, v grajskem parku, je že in bo letošnji december v Ajdovščini še posebej bogat. Vreme služi organizatorjem – suha in mrzla zima je kot nalašč za drsališče, kjer se vsako popoldne tare radožive mladeži. Konec tedna se doživetjem na ledu pridružuje še božični semenj, 31. decembra pa bomo v grajskem vrtu nazdravili novemu letu.

Povabljeni na sprehod skozi pravljični grajski park!